Elbruz ve Ağrı Dağı Faaliyetleri‏

Değerli Arkadaşlar,

2010 faaliyet programımız kapsamında planladığımız Elbruz ve Ağrı Dağı etkinlikleri dönemine girmiş bulunuyoruz.

Yarın sabah ilk olarak Ağrı ekibini uğurluyoruz. Özgür Konya, Mahir Çoban, Sait Eruçar ve İhsan Erkumru'dan oluşan takımımız saat 09:55 de Van'a uçuyor. Arkadaşlarımız 06 Ağustosta İstanbul'a dönecek.

Diğer ekibimiz de bugün netleşen uçuş bilgisi neticesinde 02 Ağustos pazartesi saat 15:00 de Elbruz faaliyeti için Nalchik'e uçuyor. Elbruz takımımız Konuralp Tolan, Cem Ergün, Yasemin Göktaş ve Soner Sarıhan'dan oluşuyor.
Her iki ekibimize de bol şans ve başarılar diliyoruz.

Arkadaşlar, Bundan 2 yıl önce, yurt dışı faaliyetlerinin katılımcılarımıza fazla oranda maddi yük getirmemesi için "kulüp veya sponsor" katkısına önem vermeye başlamıştık.

Bu konuda yaptığımız çalışmalarla 2008 de sekiz arkadaşımızı İran'a Savalan - Demavend - Tochal tırmanışlarına, 2009 da üç arkadaşımızı Gürcistan Kazbek Dağı tırmanışına gönderirken ulaşım ve tüm teknik malzeme masraflarını sponsor ve kulüp aidat gelirleri ile karşılamıştık. Ülke olarak içinde bulunduğumuz tüm olumsuz ekonomik şartlara rağmen bu yıl da aynı geleneği devam ettirmenin sevinci ve gururunu yaşıyoruz. Elbruz ekibimizin Nalchik'e uçak ile ulaşım ve teknin malzeme masrafları "İstanbul Dağcılık Kulübümüz" tarafından karşılanmaktadır. Bu anlamda bizlere destek olan tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak ilke edindiğimiz bu misyonu önümüzdeki senelerde de devam ettireceğiz.

Yıldız Kurtoğlu, Ağrı ve Elbruz faaliyetlerinden haber geldikçe mail gurubundan sizlerle paylaşacak.
Faaliyetlerden döndükten sonra güzel anıları sizlerle paylaşmak dileğiyle,

Şimdilik hoşçakalın.

İDAK....İstanbul Dağcılık Kulübü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder