Haftalık Duyuru

Merhaba Arkadaslar;

---> 17.02.2011 Persembe gunu, 19.30'da Ara Sokak Cafe'de toplaniyoruz. Tum uye ve dostlarimizi bekliyoruz.Adres : Serasker Cd. No:10 Muhurdar Cadde'sinde ki Migrosun karsisindaki sokak. Kent Otel yani.

---> 12/13 Mart'da Todosk'un duzenledigi KizlarSivrisi ( Bati Toroslarin - Beydaglari 3071 metre yukseklikteki zirvesi) faaliyetine katiliyoruz.Bizler ucak biletlerimizi aldik. SunExpress 11.03.2011/14.03.2011 Istanbul Sabiha Gokcen - Antalya. Halen ucakta yer mevcuttur. Ucak ile gelmeyi dusunen arkadaslar acele etsinler.Otobus ile gelecek arkadaslar ile 12 Mart Cumartesi sabahi Antalya'da bulusacagiz.Yazin, yurt disi faaliyeti yapmak isteyen arkadaslarin katilimi zorunludur.Detayli bilgi icin, Cem Ergun ( ergun_2000@hotmail.com ) ile irtibat kurabilirsiniz.


---> Yurt disi faaliyetlerini planlamaya basliyoruz. Temmuz'un son haftasi - Agustos'un ilk haftasina denk gelecek sekilde planlamalar yapilacaktir. Ilgilenen arkadaslarin izin gunlerini buna gore ayarlamalari tavsiye olunur. Bunun disinda, bu sene yurt disi faaliyetlere katilmak isteyen arkadaslarin, belirtilen tarihlere kadar en az 3 faaliyete katilmalari zorunludur.

---> 13 Subat Pazar gunu; Cem, Ihsan, Sait, Mert'den olusan bir ekip ile Izmit/Yuvacik Beskayalar mevkiinde keyifli bir yuruyus yaptik. Bahar'i animsatan bir gunde faaliyetimize saril saril akan dere kenarinda guzel bir Pazar kahvaltisi ile basladik. Ardindan toplamda yaklasik 20 km'yi bulan bir yuruyus yaparak Pazar'imizi en iyi sekilde degerlendirdik.

---> 19 Subat Cumartesi gunu, botlarimizi giyiyor ve KARTEPE'ye gidiyoruz. Tum uye ve dostlarimiza aciktir. Katiliminizi bekliyoruz.Irtibat : Cem Ergun (ergun_2000@hotmail.com)

---> Faaliyet listemizi toparlayan Ozan arkadasimiza tesekkur ediyor, belinden rahatsizligi bulunan Mahir arkadasimiza acil sifalar diliyoruz.

Herkese iyi haftalar dileriz,

ISTANBUL DAGCILIK KULUBU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder